Jó öregedésgátló krémek a nőknek a 30-as években

Áttekintés

Az amerikai kultúra fiatalos megjelenést mutat, és a legtöbb nő a 30-as években kezd el észlelni finom vonalak és ráncok jeleit. Emiatt a nők gyakran aggódnak az öregedésgátló bőrápolási termékek 30 éves korában történő használatában, remélve, hogy további ráncokat szednek és fiatalokat keresnek a lehető leghosszabb ideig. A megfelelő termékek kiválasztása segíthet megőrizni a bőre rugalmas és fiatalos megjelenést.

retinoidok

A retinoidok az A-vitaminból, zsírban oldódó vitaminból származnak. Sok anti-aging bőrápolási termék tartalmaz retinoidokat, más néven retinol. A retinol elősegítheti a bőrt, hogy több kollagént állítson elő, amely képes a bőr ápolására és a ráncok megjelenésének minimalizálására. Emellett növelheti a sejtek forgalmát, hogy segítsen a bőr sugárzásának.

Hialuronsav

A hialuronsav serkenti a bőrt, hogy több kollagént termeljen. A hialuronsav feltörheti a bőrt is, így finom vonalak kitöltésével fiatalabbnak tűnik. Dr. Dennis Gross szerint a hialuronsav visszaadja a vizet a bőrbe. A nedvesség hiánya növelheti a finom vonalak és ráncok megjelenését, amelyet hialuronsavat tartalmazó krémek segítségével megoldhat.

C vitamin

A C-vitamin antioxidáns, amely öregedésgátló hatással lehet a bőrre. A C-vitamin semlegesítheti az öregedéshez hozzájáruló szabad gyököket. A C-vitamin krémek is csökkenthetik a finom vonalakat, növelhetik a kollagén termelést, egyenlíthetik ki a bőr tónusát és elősegíthetik a gyógyulást.

fényvédő

A napsütés megelőzése az egyik legfontosabb öregedésgátló lépés. A 30-as évek napi fényvédő használata jó módja annak, hogy megelőzzük a ráncokat később az életben. Használjon kifejezetten az arcbőrre kifejlesztett, nagy SPF-vel ellátott fényvédőt. Az ultraibolya sugárzás még a felhős napokon is károsodást okozhat, ezért minden nap, napfénytől függetlenül használja a napvédőt.