Home remedies: módszerek pattanások kezelésére mész

Lime Juice Wash

Ne érje el több mint a hűtőszekrény természetes gyógymód kezelésére akne. A lime juice C-vitamint és flavenoidokat tartalmaz, mindkettő antioxidáns, antibiotikumot és fertőtlenítőszereket tartalmaz, amelyek a tiszta bőrért hasznosak, mondja OrganicFacts.com. A topikális alkalmazás az elhalt sejtek elhomályosítására és a bőr rugalmasságának és az új bőrnövekedés elősegítésére szolgál, szájon át, lime juice pórusokat öblít ki egy világos, tiszta arcszínre.

Lime juice és gránátalma poultice

A lime juice, természetes antibakteriális és hámlasztó anyag, napi aktuális felhasználásával két-három héten belül mossa el a pattanást. Tisztítsa meg arcát alaposan szappannal és vízzel. Lime-lé mosásához készítsünk egy friss mész levét egy kis tálba, és egy gyapotlánccal áztassuk a levét. Pat az átáztatott pamut golyót közvetlenül a pattanásodra, és hagyja, hogy a gyümölcslé megszáradjon 10-15 percig. Hideg vízzel öblítsük le: “A citromsav a lime juice mosásnál” elég erős ahhoz, hogy biztonságosan lehúzzuk a bőr felső rétegét “, amint azt a” Home Remedies What Works “című könyvben idézzük, és Dr. Jerome jelentése szerint Z. Litt, a Cleveland, Ohio, bőrgyógyász.

Lime Juice és Milk Facial Wash

A lime juice és a gránátalma poultice segít megakadályozni a pattanások felhúzásával mellek és a kiszáradt pattanások szerint Ayurvedic-Medicines.com. Húzzuk le egy gránátalma bőrét és egy 375 fokos sütőben 20-25 percig sütjük. Hűtött állapotban a pörkölt bort egy keverőben porítsuk be, minél közelebb a por alakhoz. Vigyük át a port egy kis tálba, és adjunk hozzá 1 tk. A frissen préselt lime juice. Keverje hozzá, amíg egy paszta keletkezik. Alkalmazza a pisztolyt a foltokra, és hagyja 20 percig száradni. Hűvös vízzel öblítse le.

Lime Drink

A lime juice és a tej arc segít javítani a bőrt tisztító pattanások, tisztító mitesszerek és gyógyító repedt bőr, szerint Ultimate-Cosmetics.com. Adjunk hozzá egy frissen préselt mész levét egy magas pohár tejes tejhez. Hagyja lehűlni, hogy ne égesse fel a bőrt. Használja a mosószert a szappan és a víz helyett 2-3 napig. Minden használat után öblítse le a mosást meleg vízzel.

A mészkő vagy citromlé ital segít tisztítani a pattanások méregtelenítésével a szervezetben, hozzáadva a C-vitamin gyógyító és antioxidáns hatáskörét, valamint kollagént biztosítva a bőre számára. Préseljük meg egy mész levét egy magas pohár langyos, szűrt vízbe. Próbálja fel reggel első ébredéskor, és 20-30 percig ne fogyasszon semmit. Két-három hét múlva az arcod látható eredményeket fog mutatni.