Hazai jogorvoslatok a szinusz nyomás és a hányinger

Drink Liquids

A szinusz nyomás és a hányinger gyakori tünete a betegségek széles körének, és gyakran együtt fordulnak elő. A szinuszok nedves légterek a koponyában, az arc mögött. A terek folyadékkal tölthetők meg, ami nyomást gyakorol a szemek, az arc és az orr mögé. A sinusnyomás okozhat allergiát, hideg vagy influenzát, szinusz torlódást vagy fertőzést. Az émelygés a posztnasális csepegtetés közvetlen következménye lehet, amely a sinus torlódások közös mellékhatása. Az émelygést egy olyan állapot is okozhatja, amely nem kapcsolódik a sinusnyomáshoz, például gyógyszerhez vagy vírushoz.

Pihenés

A sinusnyomás felszabadulhat azáltal, hogy több folyadékot fogyaszt a vékony orrváladékokra. Ez lehetővé teszi, hogy a szinuszok jól leereszkedjenek, csökkentsék a nyomást. A szénsavas italok, például szénsavas italok fogyasztása enyhítheti az émelygést. Vigyázni kell azonban arra, hogy gyakran kis mennyiségű folyadékot inni, mivel nagy mennyiségű folyadék egyidejűleg egynél több émelygést érezhet.

Eat Soup

A pihenés egyszerű és hatékony módja annak, hogy visszanyerje a szinusz nyomás és a hányinger. Az olyan betegeknél, akik szinuszos betegségben vagy émelygésben szenvednek, gyakran alvászavarok vannak, ami súlyosbítja az émelygés és a fejfájás tüneteit. A pihenő is segíthet a szinusz nyomás és hányinger okozta mögöttes probléma megoldásában.

Menta

Az üres gyomorba gyökerező gyomornedvek, amelyek a torok hátulján lecsöpögtetett nyálkahártyájával társulnak, hányingert okozhatnak. A leves táplálék csökkentheti a hányingert a gyomorsav elvékonyodásával. A meleg leves is leeresztheti a szinuszokat, csökkentve a postnaszális csepegést. A táplálék a levesben is segíthet bármely betegség elleni küzdelemben, ami a szinusznyomást és a hányingert okozza.

Emelje fejét alvás közben

A szegycsontokat az egész történelem során felhasználták, hogy csökkentsék a szinusznyomást és enyhítsék az émelygést. Az American Cancer Society elismeri, hogy a menta bevétele bizonyítottan segít az émelygés szabályozásában. A MayoClinic.com azt javasolja, hogy borsmentát tartalmazó gyógynövényt fogyasszon az emésztési problémák leküzdésére. Spearmint és egyéb pénzverdék is használhatók.

A fejével aludni tudják a szinusz üregeit, és enyhítik a nyomást. A fej felemelése csökkentheti az émelygést a savas reflux elrettentésével.

A meleg fürdő segít enyhíteni mind a sinusnyomást, mind az émelygést. A forró vízből származó gőz belélegzése, az orrváladék elvékonyodása. A fürdőnek pihentető hatása lehet, ami csökkenti az émelygést.

A kínai emberek több mint 2000 éve használják a gyömbért, hogy gyógyítsák a gyomor zavartait, a University of Maryland Medical Center szerint. Ezenkívül a Sinus Infection Home Remedy weboldal ösztönzi a gyomorműcsék használatát a homlokon, hogy csökkentsék a szinusz fertőzés nyomását és fájdalmát.

Amint a jogorvoslatok megkezdődnek, a váladékok a sinus üregekben elkezdenek vékonyodni. Ezeket az orrát egy szövetre vagy zsebkendőre fújják, vagy a torok hátulján a gyomorba csepegtetik. Ez a postnaszális csepegés hányingert okozhat. A gyomorsérülés megelőzése érdekében fontos, hogy egy személy gyakran fújjon orrát a folyadék eltávolítására.

Meleg fürdő

Gyömbér

Fújd az orrát