Gyümölcs és fehérje étrend

A gyümölcs- és fehérje-diéta táplálkozási energiát biztosít a napi tevékenységeknek és a testsúlygyarapításnak. A fehérje egy olyan táplálkozási összetevő, amely segít az izmok javításában a testépítés után. A gyümölcs jó szénhidrátot biztosít a megfelelő cukorenergia számára. E két étel együttvéve egyes zöldségekkel alacsony kalóriatartalmú étrendet eredményez, amely segít az embereknek a testsúlycsökkenés és izomépítésben.

A fehérjéket állateledelekben találják. Ide tartozik a hal, a vörös hús, a baromfi és a sertéshús. A fehérjéket babban, dióban, tejben és tojásban is megtalálják. Amikor fehérjéket választanak étrendként, kerüljük a zsírokat. Néhány étel, mint a vörös hús, a tej és a tojás, nagy mennyiségű telített zsírokat tartalmaz, amelyek rosszak a szív- és érrendszeri egészség szempontjából. Válasszon sovány húsokat, mint a bőr nélküli csirke és pulyka. A hal omega-3 zsírsavakat tartalmaz fehérje mellett, ezért válasszon makréla, tonhal, pisztráng vagy lazac. A bab és a dió jó egészséges táplálékként vagy fehérje- és gyümölcstáplálék mellékterméként.

A gyümölcsök snackként, étkezés részeként vagy jó kezdeteként használhatók fel. A gyümölcs jó szénhidrátot tartalmaz, amely a szervezet energiaforrása. Ha a diétázó alacsony kalóriatartalmú étrendet gyakorol, fontos, hogy a megfelelő ételeket válassza ki a túl sok kalória elkerülésére. A gyümölcsök, mint a sárgabarack, a dinnye, az őszibarack és a mandarin tele vannak egészséges cukrokkal. Ezek jó étkezés közben. A grapefruit nagyon alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, tele vitaminokkal és tápanyagokkal. A szőlő és a cseresznye is hordozható, egészséges táplálékot jelent. A banánok káliumtartalmuk szempontjából előnyösek. Ezt a gyümölcsöt a súlyzós edzők használják, akiknek szüksége van az ásványi anyagok jó egyensúlyára az izomnövekedés érdekében.

A jó étrend része a testmozgás. Néhány étel elfogyasztása és a magas kalóriatartalmak elkerülése segíti a dieter fogyását, de a hang és az izomtömeg a cardio-edzés és az ellenállóképzés eredménye. A gyakorlat hasznos a szív egészségéhez, és csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések esélyét. A kardió gyakorlat a legjobb a kalóriák elégetéséhez. Ha egy személy enni egy kicsit túl sok a nap, egy jó kardio gyakorlat égetni több száz kalóriát. Add hozzá az ellenállóképzést az izom hozzáadásához. Az izom több kalóriát is éget, még akkor is, ha a diétás inaktív.

fehérjék

Gyümölcsök

Gyakorlat