Olyan élelmiszerek, amelyek alvás közben égnek zsírt

Áttekintés

Az olyan élelmiszerek, amelyek alvás közben égnek zsírt égnek, több kalóriát égetnek el, mint az ételt. Az egész napi étkezés megkönnyíti az éjszakai alvást, miközben táplálja a testedet. Az ételek alacsony kalóriatartalmúak, de nagyon táplálóak. A testsúlycsökkenési célok elérése érdekében ügyeljen arra, hogy a mindennapi gyakorlatban gyakoroljon testmozgást.

Citrusfélék

A citrusfélék tartalmazzák a zsírégető tápanyagok szálát és C-vitamint. A C-vitamin serkenti a szervezet zsírégető képességét a karnitin aminosavban, a Fat Free Kitchen szerint. A C-vitamin szerepet játszik a szervezet zsírfeldolgozási képességében. Ez a tápanyag felgyorsítja a folyamatot a zsír hígításával, majd eltávolítja a szervezetből. Többféle rost- és C-vitaminban gazdag citrusféléket fogyasszon, hogy növelje az anyagcserét és zsírt égessen. Citrusfélék közé tartozik a grapefruit, guava, citrom, limes, narancs, mandarin, papaya és paradicsom. Az ilyen gyümölcsből készült gyümölcslevek segítenek a zsírégetésben.

hüvelyesek

A hüvelyesek növényi alapú sovány fehérjét biztosítanak. A fehérje hosszabb ideig emészthető, ezáltal több kalóriát éget el, a Fat Free Kitchen szerint. A tálas bablevest vacsorázni vagy babszalámával etetni alvás közben kalóriát lehet égetni. A hüvelyesek közé tartoznak a lencse, a borsó és a borsó. A bab tartalmaz szárított és / vagy konzerv vese, fekete, sötétkék, fehér, vörös, csicseriborsó vagy garbanzos, nagy északi és lima fajták.

Tejtermékek

Tehetünk tejet és más tejtermékeket fogyasztunk. A tejtermékek csökkentik a testsúlycsökkenést a zsírsejtek lebontásában, a Fat Free Kitchen szerint. A kalcium a zsírsejteket bomlasztja. Az ásvány az anyagcserét váltja ki, a New York Daily News szerint. A tej gazdag mennyiségű ásványi kalciumot tartalmaz. Annak érdekében, hogy megkapja a zsírégető tulajdonságokat, napi 1200 és 1300 mg között kell fogyasztania. A tej a komplex szénhidrátok kiváló forrása is. A komplex szénhidrátok segítenek az inzulin szintjének alacsony szinten tartásában. Az alacsony inzulintartalom elősegíti az anyagcserét és a kalóriát. Az alkoholfogyasztás segíti a zsírégetést anélkül, hogy felesleges kalóriát adna hozzá. A kalciumban gazdag tejtermékek, amelyek segítenek a zsírégetésben, tartalmaznak kemény és lágy sajtokat, valamint joghurtot. Ösztönözze a zsírégetést alvás közben, három-négy napi tejtermék fogyasztásával. A kalcium-kiegészítő alkalmazása nem lesz annyira hatásos az anyagcserére, mint az étkezés.

Teljes kiőrlésű gabonák

Az egész szemek olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek a zsírégetést alacsony szinten tartják a New York Daily News szerint. Az egész szemek kiváló összetett szénhidrát- és rostforrásokat biztosítanak, amelyek mindegyike előnyös az anyagcseréjének ösztönzésében. Ez a Fat Free Kitchen szerint több zsírt és kalóriát éget el. Az egész szemek közé tartoznak a teljes kiőrlésű búza, az árpa, a barna rizs, a quinoa, a tönköly, a kamut, a búzakorpa és a búzacsíra. Egy tál zabpehelyet reggel megtölt, és elkezdi a nap energiáját. Az egész gabona gyümölcstermében töltött bár késő éjszakai tápláléka segít a szervezetnek kalóriát égetni alvás közben.