Ajándékokat apukáknak, akik mindent megteszek

Áttekintés

Ebben az évben apu azt mondja, hogy nem akar semmilyen születésnapot, karácsonyi vagy apák napi ajándékát. Elvégre mindennek van szüksége. Ez azt jelenti, hogy most lehetősége van arra, hogy valami mást szerezzen neki, mint a gag ajándékok, a papucsok és a kölni. Fontolja meg neki, hogy olyan különleges legyen, hogy el fogja felejteni az ajándék nélküli szabályát.

Jegyek

Apa azt hiszi, hogy mindennek megvan, mindaddig, amíg nem adsz neki ajándékot a szórakoztató élménynek. Szerezd meg neki a jegyeket a kedvenc sporteseményéért, egy jegyet a helyi mozikba, vagy egy jegyet, hogy megtekinthesse az aktuális turné Broadway show-t. Gondoljon arra is, hogy kapjon egy extra jegyet (vagy jegyet), hogy elhozhassa Önt vagy egy másik időpontot a szórakozásért. Ha rövid a készpénzzel, kapsz egy egyszeri jegyet (egy filmet), és vegyél vacsorát vagy desszertet is.

Ajándék tanúsítványok

A ajándékutalványok szintén nagyszerű eszközei annak, hogy az apa rosszkedvű élményt nyújtson. Ha tudod, hogy apa szereti a kényeztetést, kezelje egy napot a gyógyfürdőben, megvásárolja neki egy ajándékutalványt, amely jó masszázsra, férfiakra és / vagy teljes hozzáférésre a fürdő kényelméhez. A nerdy apa értékelni tudja a közeli osztályok vagy workshopok ajándékutalványait, amellyel ő élvezheti. Másrészről, ha talál egy ajándékkártyát egy online kiskereskedőhöz vagy közeli áruházhoz, amelyről tudod, hogy jár, akkor apa hamarosan azt gondolhatja: “Nos, talán nem tudok mindenre szükségem.”

ennivaló

Apa nem kell túl aggódnia egy olyan ajándékért, amelyet azonnal meg lehet enni. Az utazás (vagy ajándék kártya) egy étterem egyik módja annak, hogy neki ajándékot adjon ajándékként. Azonban, ha inkább leteszi a jelenét, akkor ajándékkosárat is készíthet (vagy vásárolhat egy előre elkészített ajándékkosarat), amely ehető kezeléseket tartalmaz. A film-buff apa élvezheti a “film szerelmese” ajándék kosarat tele popcorn, cukorka, kedvenc szóda és ajándékutalvány a film kölcsönzés. Karácsonykor vegye fontolóra egy ajándék kosarat, amiben szalámik, sajtok és sütemények, vagy egy ajándékkosár van benne süteményekkel és kakaóval. Egy másik módja annak, hogy egy ehető ajándékot adjon apa számára, hogy előfizetést szerezzen neki a havi klub egyik étele vagy itala számára. Ha valóban élvezi az eljövendő dolgokat, akkor az ajándék minden hónapban folyamatosan kellemes meglepetést fog adni.

Családi utazás szervezése

Egy családi kirándulás tetszőleges apa ízlése szerint rendezhető. Egy szabadtéri apu igazán értékelheti a családi kempingtúrát, míg egy gyerekes és kalandos apu biztosan élvezheti a családi kirándulást kedvenc vidámparkjában. Ha van időd és pénzeszközeid, akkor az apa, aki inkább zártként szeretne, izgalmat kelthet egy családi körutazásból.

Ahhoz, hogy lenyűgözhesse az atya típusát, aki azt állítja, hogy mindenben van, győződjön meg róla, hogy kap valamit, ami feltétlenül nem az ő dolgai között van. Bizonyos esetekben valami szeszélyes (mint például a fent említett utazások) vagy átmeneti (például az étel) lehet a legjobb fogadástok. De néhány apukát olyan ajándékok nyerhetnek, amelyek egyszerre vonzóak és praktikusak. A technikailag fejlett ajándékok, például a legfrissebb iPod a zene kedvelője számára, a GPS-egység az úti utazónak vagy a kanapé-burgonya televíziós felvevője, lehetőséget nyújt apa számára, hogy tegyen meg valamit, mégis hatékonyabb (és Szórakoztató) módon.

Fun Tech gadgetek