Gyógynövényes kezelések a galandféreg számára

Áttekintés

Egyszer a rendszerben a szalagféreg akár 50 láb hosszú is lehet. Lehetséges, hogy a tapewormokat bármilyen tünet nélkül tapasztalja, de ha a férgek a bélből vándorolnak (ahol származnak) a test más területeire, súlyos károkat okozhatnak a szervekben és a szövetekben, javasolja a Mayo klinikát. A galandféreg-diagnózis magában foglalhatja a fecske szegmensek székletének fizikai ellenőrzését vagy székletminta laboratóriumi vizsgálatához. Miután diagnosztizáltak, használhat gyógynövényes kezeléseket, hogy megszabaduljon a tapeworms, az orvos jóváhagyásával.

fűszerek

Népszerű az ételek fűszerezésében, a fokhagyma egy ősi jogorvoslat a tapewormok megöléséhez. A Wellsphere.com arról számolt be, hogy a görögök, a hinduk és a babiloniak az ősi civilizációk közé tartoznak, amelyek a fokhagymát használják, hogy megszabaduljanak a bélférgektől. Add hozzá a friss fokhagymát az ételhez, vagy vigye a fokhagyma olaj kapszulát a csomag ajánlása szerint. A “Gale Encyclopedia of Alternative Medicine” jelentése szerint további növényi fűszerek kedvezőek lehetnek a püré a bélben. Ezek közé tartozik a szegfűszeg, a gyömbér, a narancshéj, a hagyma, a zsálya és az édeskömény. Adja hozzá ezeket a gyógynövényeket az ételeknek a folyamatos fertőzés elleni küzdelemhez és az ismétlődő gombás fertőzések megelőzéséhez.

Növényi tea / kiegészítők

Egyes gyógynövények nem alkalmasak ételek ízesítésére, de még mindig hasznosak lehetnek a tapewormok megölésében. Ezeknek a gyógynövényeknek a többsége teafogyó vagy étrend-kiegészítőként kapható. Kövesse a gyártó adagolási utasításait. Bár az Élelmiszerek és Gyógyszerek Igazgatósága (FDA) nem teszteli a leggyakoribb gyógynövény-készítmények széles körét, egyesek tartalmazhatnak olyan anyagokat, amelyek mellékhatásokat okoznak, különösen ha allergiás vagy ha jelenleg gyógyszert szed. A “Gale” gyógynövényes teák és kiegészítők közül a “Gale” felsorolja az illat kéregét, a fekete dió kérget, a gyomorfekélyt és a gyógynövényeket, Aranysárga, citrin, butternut gyökér kéreg, palmarosa, tansy, üröm, fa betony és pinkroot.

Expellant

Három vagy négy nappal a gyógynövényes kezelések használatával a bélben a galandféreg megölése után a gyógynövényes orvos javasolhat egy kiirtónak, hogy a halott parazitákat kiöblítse a rendszerből. Az aloe vera növény gyümölcsléje hashajtó hatású lehet, amely segít a bél és a vastagbél ürítésében, valamint a halott galandférgekkel. A gyomornak hasonló hatása lehet. Ha terhes vagy, ne használjon növényi jogorvoslatot a tapewormok elpusztítására vagy kizárására az orvos jóváhagyása nélkül. Továbbá, ha a tapewormok a szervezet más területeire vándoroltak, a gyógynövény-gyógymódok nem hatékonyak lehetnek, és orvoshoz kell fordulni.