Gyermekek számára nyújtott fitnesz segélyek

Áttekintés

Mivel az elhízás egy olyan járvány, amely napról napra növekszik, az egyik legfőbb egészségügyi probléma az összes gyermekre nézve. Az elhízás elleni küzdelem érdekében számos olyan programot bocsátanak rendelkezésre, amelyek a gyermekeknek az egészséges és aktív életmód fontosságát tanítják. Számos vállalat, kormányzati szerv, trösztök és alapítvány támogatást nyújt az egyéneknek, az iskoláknak és a nonprofit szervezeteknek. Mivel az ösztöndíjak célja az egészséges életmód előmozdítása, azokat nem kell visszafizetni.

Carol M. White PEP Grant

A Carol M. White Grant feladata, hogy növelje a gyermeknek a testnevelési programokhoz való hozzáférését. Ez egy nonprofit szervezet, amelynek célja, hogy az egész Egyesült Államokban tanítsa az egészséges életmód fontosságát. Ezek a programok különleges pénzügyi előnyöket nyújtanak a szervezetek és közösségek számára. Ahhoz, hogy a támogatásokat a támogatásokból megkapja, a kiválasztott ügynökségeknek és szervezeteknek meg kell kezdeniük, bővíteniük és fejleszteniük kell a P.E. Programokat a 12. évfolyamon az óvodában. A támogatás fő célja az, hogy megpróbálja megfelelni az állam által az ifjúság fizikai alkalmasságára vonatkozó előírásoknak. A támogatásból származó pénzeszközöket tipikusan a P.E. Tanárok és felszerelés a szervezet tornatereméhez.

Bajnokok az egészséges gyerekekért

Az American Dietetic Association Alapítvány és a Physical Fitness and Sports elnöki tanácsa összefogott az Általános Mills gabonatársasággal, hogy megteremtse a Bajnokokat az Egészséges Gyerekek fitness támogatására. 2002 óta ez a program több mint 500 000 dollárt ítélt oda olyan szervezeteknek, amelyek új módszereket hoznak létre arra, hogy ösztönözzék a gyermekeket arra, hogy egészséges étrendet fogyasszanak, és támogassák az egészséges és aktív életmódot. Több mint 50 000, hat és 17 éves korú gyermeket támogat az elnök kihívása a General Mills által. Az elnök kihívása elismeri azokat a gyermekeket, akik elkötelezettek és aktív és egészséges életmódot tartanak fenn az elnöki aktív életmód-díjjal.

Karikák a szív és a Jump Kötél a szív

A Heart és a Hoops for Heart szalagkötél kétszer az Egyesült Államok legelismertebb testnevelési programjai. A Heart of Heart és Hoops Jump Rope koordinátora jogosult az American Alliance for Physical Education támogatásra. Ez a támogatás 2500 dollárral jutalmazza címzettjeit, amely két 1200, illetve 1300 dolláros kifizetésre oszlik. Az 1.200 dollárt kifizetik az Amerikai Játékok ajándékutalványa formájában. A koordinátorok felhasználhatják az ajándékutalványt a P.E. program. Az $ 1,300-os díj valójában tagja az Amerikai Szövetségnek a Testnevelésnek, és tartalmaz egy kirándulást az éves nemzeti egyezményhez. Ez a támogatás nyitva áll minden olyan csoport számára, aki az elmúlt 365 napban a Heart of Heart vagy Jump Rope for Heart eseményt tartotta.