Finger food ötleteket egy 1 éves korosztály számára

Áttekintés

Ahogy a baba idősebb lesz, kíváncsi lesz arra, hogy új ételeket kóstoljon meg. Bár a babának a bébiben való etetése ugyanaz a régi bébiétel egy könnyű megoldás lehet az egyszerű megoldás, az Ön 1 évesének meg kell próbálnia a különböző friss gyümölcsöket és zöldségeket, a fehérjét és a teljes kiőrlésű gabonát. Ahogy a baba feltárja az ujjlenyagok új világát, biztosítsa a biztonságát úgy, hogy mindent apróra vág, apróra vágva, hogy megakadályozza a fulladást.

Hús, hal és tojás

Baba bemutatása a húsnak és a tojásoknak segít a gyermeknek a megfelelő fehérjék elérésében egész nap. A húsdarabok, mint a sült csirkemell vagy a pulyka, apró darabokra segítik az 1 éves könnyű rágást és lenyelni az ételét. A gyermekének arra való ösztönzése, hogy egyedül vegye fel és enni az ételt, segít neki abban, hogy megtanulja magát saját magának etetni.

Bevont Snack

Ha egy táplálékot, amely egynél több élelmiszercsoportra terjed ki, rágcsálnivalókat a zúzott gabonafélékben vagy a búzacsírában. A gyümölcsök, mint például a mangó, az alma vagy az őszibarack apró, apró méretű darabokra vágása, majd összeszorított gabonafélékben való gördülékenyítéssel megtartja a gyermeke teljes és elégedettségét – mondja a Baby Zone a “Legjobb édességek a kisgyermekek számára” c. Egy finom reggeli reggelire rolloljon apró darab banánt graham cracker morzsákban.

zöldségeket

A gyermekek színes ételeket táplálkozva elkápráztatja érdeklődését új dolgok kipróbálásában. Töltsön fel gyermeke tányérját különféle formájú zöldségekkel, mint például a kis brokkoli virágok, a vékony szeletelésű pálcikaromák és a harang paprikacsíkok. A gyermek ételeit egy buta arccal rendezheti, amely segíthet a gyermeke hajlamosabbnak lenni az ételt a tányérján, mondja William Sears gyermekorvos. Ha gyermeke orrát szeletelt zöldségekre fordítja, vágja le a lapos zöldségszeleteket, mint az uborka és a sárgarépa szelet, szórakoztató formákká, kis cookie vágókkal.