Hajápolási termékek a fejbőrre fényvédővel

Áttekintés

Napvédő napi alkalmazása segít megvédeni a bőrt a napsütésektől, de a haj és a fejbőr is védelmet igényel. Az Allure magazin szerint Jeannette Graf bőrgyógyász azt mondja, hogy az UV-sugarak elhomályosítják a hajszínt, és gyorsabban szürkebbé válhatnak. Ahelyett, hogy a napfényt a fejéhez alkalmazná, használjon olyan hajápolási terméket, amely fényvédőt tartalmaz. Ez segít hidratálódni és ápolni a hajadat, miközben megőrzi a fejbőrt az égetésből.

A Goldwell DualSenses Sun Reflects hagyja védeni a spray-t

A haj és a fejbőr védelme a káros UV sugárzás ellen, miközben táplálja és megszünteti azt, az “Allure” azt javasolja, hogy a Goldwell Dual Senses alkalmazása a Sun Reflects Leave In Protect Spray alkalmazását javasolja. Ezt a kondicionálót kifejezetten a túl sok napnak kitett hajra tervezték, és az expozíció károsodott. Gyümölcskivonatokból, például szenvedélyes gyümölcsből, mangóból és narancsból álló keverékből áll, amely kellemes illatú haját és fejbőrt biztosítja, az UV-szűrők pedig a napsütés megelőzésére szolgálnak. A cég azt mondja, hogy ez a termék ragyogást és lágyságot kölcsönöz a hajának javításával, táplálásával és simításával. Használhatja ezt a spray-t is, hogy megvédje a haját és a fejbőrt a klór és a sós víz káros hatásaitól.

A Paul Mitchell Color Protect zárópermet

A Cosmopolitan szerint Rona O’Connor, egy Los Angeles-i színész, azt állítja, hogy a hajad napfény túlzott feltárása oxidálja a színt, és rozsdás hangot ad. A magazin a Paul Mitchell Color Protect zárópermet alkalmazásával azt ajánlja, hogy megelőzze ezt és más környezeti károkat. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, mint a napraforgó kivonat, amely védi a hajat és a fejbőrt mind az UVA, mind az UVB sugaraktól, és ez mind a színét elhalványítja, mind a fejbőr bőrét égve és kiszáradva. Megígéri, hogy kondicionálja a zárakat, hozzáadja a hidratálást és a ragyogást a káros környezeti agresszorok elleni küzdelem során.

Redken Color kiterjeszti a Sun Solar Screen SPF 12-et

A száraz, sérült hajra és a napvédelemre a “Allure” a Redken Color Extend Sun Solar Screen SPF 12 használatát javasolja. Ez a termék mangóolajat tartalmaz, amely a fejbőr táplálékához és a hajhoz ugrik. A ceramidok tökéletesítik az egyes szálakat, és visszaállítják a zárakat egy egészséges állapotba, ami lágyabbá és simábbá teszi őket. A napkárosodás megelőzésére a spray tartalmaz soplexilt is, melyet a vállalat állítása szerint megvédi mind a haját, mind a fejbőrt az UVA és az UVB sugarak ellen. Ezt a terméket javításra és védelemre használhatja, ha természetes vagy színezett hajat használ.