Tojásfehérje-kiegészítők

Jay Robb tojás fehér fehérje

A tojásfehérje a közös utalás, amelyhez más fehérjeforrásokat hasonlítanak össze. A tojás fehérje legnagyobb része fehér. A tojásfehérje fehérje fehérjetartalmú formája a tojásalbumin. A testépítők arra használják, hogy kiváló minőségű fehérjét adjanak a diétájukhoz, hasonlóan a savóalapú fehérjepor-kiegészítőkhez. A tojásfehérje a biológiai érték indexen 100 értéket ért el, ami azt jelenti, hogy tartalmazza az összes esszenciális aminosavat és a Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score (PDCAA) 1,0 értékét (maximális érték). Ezek az indexek a fehérje minőségének és teljességének mérései. Többféle minőségi tojásfehérje-kiegészítő áll rendelkezésre a piacon.

BioChem 100 százalékos tojásfehérje por

A Jay Robb tojás fehér fehérje por Stevia-val édesít, és vanília ízű. A Stevia az egyetlen édesítőszer, amelyet ebben a tojásfehérje-fehér porban használnak, és amelyet általánosságban az Élelmiszer- és Gyógyszeradminisztráció (FDA) biztonságosnak ismer el. 2007-ben ez a fehérjepor a GNC szerint a Health Ranger Best Egg Protein Supplement Award-et nyerte el. Egy kalapálcába 120 kalóriát, 24 g fehérjét, 0 g zsírt és 4 g szénhidrátot (0 g cukrot) kínálunk. Ez a tojásfehérje-kiegészítő nem tartalmaz mesterséges összetevőket, például mesterséges színezékeket vagy ízesítőket, ami bónusz.

Optimális 100 százalékos tojásfehérje

A BioChem 100 százalékos tojásfehérje por csokoládé és vanília ízekben kapható. Ugyancsak édesítve van a Stevia-val, a nagyon kis mennyiségű szerves párolgott cukornádlé mellett. Így a por alacsony a cukor, de nagyon jó ízű. Ez a tojásdad kiegészíti néhány egészséges probiotikumot, amely egyes egyedekben megfelelő emésztést javít, ez jó táplálékforrás az étrendi rostoknak és gluténmentes. A por több szénhidrátot és zsírt kínál, mint más tojásfehérjeporok. A kiszolgáló mérete 2 csésze (kb. 44 g), és a csokoládé íz szerint 150 kalóriát, 20 g fehérjét, 3 g zsírt (0 g telített), 12 g szénhidrátot (2 g cukrot) és 4 g diétás rostot .com.

Az Optimum Nutrition egy 100 százalékos tojásfehérje-port tartalmaz, ami egy 2 lb-os adagban van. Tartály és két ízben kapható – gazdag csokoládé és vanília puding. Egy 32,5 g-os kalapot kínálunk 120 kalóriát, 24 g fehérjét, 1 g zsírt (0,5 g telített), 4 g szénhidrátot (0 g cukrot), 1 g étkezési rostot és 420 mg nátriumot. Ízesítik a mesterséges édesítőszerekkel (így alacsony a cukor). Ez a kiegészítés nincs kiegészítve további vitaminokkal vagy ásványi anyagokkal, de magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidráttartalmú diéta. A Bodybuilding.com ajánlotta. A weboldal azt is javasolja, hogy vegyen fel egy keverőt vagy keverje össze vele, vagy azzal a rázóedény palackot, hogy ezzel elkerülje az összeillesztést.