Otthoni jogorvoslatok és tippek a szem alatti ráncokhoz

Áttekintés

Amikor villogni vagy csikorogni, akkor használja az izmokat a szemed körül. Idővel az izmok gyakori használata a bőr ráncosodásához vezet. Ha dohányzik vagy gyakran érintkezik a nappal, ezek a ráncok előfordulhatnak hamarabb, mint később. Azáltal, hogy gondosan ápolja a bőrt a szeme alatt, csökkenhet a szem alatti bőr ráncosodása.

Napvédelem

Mivel a squinting gyakori izomösszehúzódásai hozzájárulhatnak a szem alatti ránctalanításhoz, fontos, hogy ez az előfordulás elkerülhető legyen, amikor csak lehetséges. A sötét napszemüveg viselése csökkentheti a szemöldökét, ahogyan egy széles karimájú kalapot, amely minden nap szöget bezárja a napot. Mielőtt elhagyná otthonát, naponta legalább 15 fényvédő tényezővel alkalmazza a napvédőt, mielőtt kimegy. A Sun expozíció gyorsabban lebontja a kollagént és az elasztin rostokat, mint az öregedési folyamat, az “Otthoni orvosi könyvek otthoni orvoslása” című tanulmány szerint. Mivel a nap sugarai még akkor is hatással lehetnek Önre, ha a nap nem ragyog, Szem ráncok.

Tojásfehérje

A tojásfehérje átmenetileg csökkentheti a ráncok megjelenését az “Az orvosok otthoni jogorvoslati eszközei az időseknek” című rész szerint. Válasszuk el a tojásfehérjét a tojássárgából, és megverjük a tojásfehérjét. Vegyünk egy pamut golyót vagy tampont, és alkalmazzuk a tojásfehérjét a szem alatti és a környező területre – vigyázzunk arra, hogy ne kapjuk meg magában a szemet. Hagyja a tojásfehérjét megszáradni, majd meleg vízzel távolítsa el. A tojásfehérje meggyújtja a bőrödet. Hidratáló hatással is rendelkezik. Ezt a gyógyszert naponta megismételheti – minden alkalommal új tojásfehérjét használjon.

szőlő

A szőlő természetes gyümölcssavakat tartalmaz, amelyek segíthetnek a bőr szigorításában. Ahhoz, hogy a szőlőt ráncos harcosként használhassa, vágja le a hideg szőlőt. Óvatosan dörzsölje a kitett felületet a szem alatti és a szem körül. A hideg hőmérséklet összehúzhatja az ereket, csökkenti a puffadtság megjelenését. Hagyja 20 percig, majd öblítse le. Hagyja, hogy a bőr kiszáradjon a maximális ránctalanító előnyökért.

Szalag

Finom finom ráncok szembefordulnak a szemmel, egy éjszakai megoldással, tiszta szalaggal. Fogja meg a bőrt a bőrön, és helyezze a szalagot a ráncokra. Hagyja egyik napról a másikra, majd óvatosan távolítsa el. Ez segíthet áttörölni a ráncokat a NY Magazine szerint.