A legmagasabb értékű szerves bőrápolási termékek

Aubrey Organics Natural Sun SPF 20 Szilárd fényvédő

Egyes bőrápolási termékek tartalmazhatnak irritáló illatokat, festékeket és egyéb szintetikus kémiai adalékanyagokat, amelyek súlyosbíthatják a bőrét és károsíthatják a bőrsejtjeiket. Ilyen okok miatt lehet, hogy természetes, szerves összetevőket tartalmazó bőrápoló termékeket választanak. De nem minden ökológiai terméket alkossanak. A bőrének a legjobb hasznára válogathat a bőrápoló kezelést, amelyet a szépségápolás és a bőrápoló szakértők válogatnak, mint az egyes kategóriák egyik legjobbja.

Nude bőr tisztító tej

Az Aubrey Organics természetes fényvédője sima, könnyű textúrájú és “ideális” SPF minősítéssel rendelkezik, a bőrápoló szakértő Paula Begoun szerint. A fényvédő védőhatása a gyártó titán-dioxid-felvételéből származik. Megtermelt minősített ökológiai termékekkel, mint a Rosa Mosqueta olaj és a növényi bőrkondicionálók, mint a minősített organikus aloe vera.

Evan Healy kék kamilla nappali hidratáló

A Nude Skin bőrtisztítóját az InStyle magazin szépségszerkesztője 2009-es évének legjobb zöld bőrápolási termékének nevezte el, aki szerette, hogy hatékonyan tisztítja és táplálja a bőr felszínét anélkül, hogy szulfátokra vagy szintetikus parabénekre támaszkodna. A szerves összetevők közé tartozik az aloe vera, és közös bőrtisztító vegyszerek nélkül készülnek, például szilikon, propilénglikol vagy ptalátok. Még a csomagolás is előnyös, 100 százalékos újrahasznosított műanyagból készült.

Sonya Dakar Triple Action szerves bozót

Evan Healy szerves bőrhidratálóját az Elle magazin szépségszerkesztői dicsérik, mint a “vegyszerek, tartósítószerek és toxinok” nélkül. Kedvelték a bőrrel nyugtató szerves növényi kivonatokat, mint például az antioxidáns gazdag zöld tea és a levendula, ami ideális az érzékeny bőrre. További előnyös összetevők közé tartoznak a hidratáló avokádóolaj és a lószerszámkivonat.

Stella McCartney ápoló tisztító habzó arctisztító

A Sonya Dakar bőrtisztje lencsékből és tengeri sóból származó szerves bőrtisztító granulákból készül. Az InStyle magazin szerkesztői javasolják a bozótot, hogy növelje bőrének ragyogását, ami azt sugallja, hogy hetente kétszer használjátok egy egyenletesebb arcszínre. További jótékony, szerves összetevők közé tartozik a hidratáló lenolaj, a zöld tea levélkivonat és az alma gyümölcs kivonat.

Stella McCartney habzó arctisztítója a “Real Simple” magazin legjobb arc tisztítójának minősítette. Klasszikus, szerves növényi kivonatokból készül, mint a lószerszám és a galagonya kivonat, mindkettő természetes módon gazdag a károsodást csökkentő antioxidánsokban. Az egész Care termékcsalád állatbarát is, hiszen a gyártó nem próbál meg semmilyen bőrápolási terméket állatokon.